She said: - You better not piss on the plate you son of a b*tch!
I didn't even know the lady and she called me a son of a beach!

Citat #3:
Ur den ursöta familjefilmen Surf's Up, Chicken Joe;
- I know he's out here somewhere... I can feel it in my nuggets!


Och för att göra Sarah Lindquist nöjd;

Citat #4:
Sarah säger:
- Jag äter macka med pussybutter.


Vad är det som händer egentligen? Jag har hört om tre, om inte till och med fler, självmordsfall sedan nyårskiftet. Vad är det med människor? Dessa tre människor har inte stått mig nära, men frågan är ju; vem är näst på tur? Dessa människor har ju endå varit mina vänners nära vänner. Och jag förstår inte varför? Hur kommer det sig att folk i min omgivning ständigt får lida av att deras bästa vän tagit livet av sig? Och vad är det som driver folk till självmord?

Folk snackar ständigt om emo's och om hur de skär sig i handlederna och att de bara vill ha uppmärksamhet, att det är därför de skadar sig själva. Folk uppmanar dem att ta livet av sig när de påstår att deras liv är så miserabelt. Vad är det med er människor? Förstår ni inte att vi alla har känslor? Och att det inte blir bättre av att sitta och uppmana någon att ta livet av sig, vare sig in real life eller över internet? Skulle det kännas bra att veta att man varit en av dessa faktorer till att en medmänniska tagit livet av sig? Vilken sajt jag än kikar in på så kan jag alltid hitta någon som skrivit Vila i fred någonstans, varav många fall faktiskt varit just självmord. Var tog medkänslan vägen? Vad händer med folket? Jag förstår inte.


image11
Ragnar, we miss you. Rest in peace.

Det finns inte så mycket mer att säga än; Saving Joshua var grymt bra på Bring The Noise igår! Hade sjukligt kul och nu har jag sjukt ont i nacken och ryggen bara för det. Men det var det värt. Ser fram emot Yeah!-festivalen 31/5-1/6-08, då jag får se dem igen. Wohow! \o/



Citat #2:

Linus berättar om sin hemska omskärelse;
- Dr Bombay slickade på den och stoppade in den i frysen. Sen fick jag själv dra bort den.



PUSS.


Jag måste påpeka att jag är irriterad. Sjukt irriterad. För det första på att nya bilddagboken.se suger STJÄRT. Visserligen att designen är snyggare och så vidare, men det buggar hela tiden och är mycket mer komplicerat. Förra var mycket bättre och enklare att förstå sig på. Och jag är nog bara en i mängden som tycker så.

Och för det andra är jag irriterad på att blogg.se också buggar hela tiden. Ibland när man bloggat och ska publicera, så buggar det och försvinner. Och så måste man börja om från början igen, precis som jag var tvungen att göra nu. F A I L ! Hur som helst, nu räcker det med klagomål.

Nu är det iallafall klart att Magnus kommer hit på onsdag. Wohow! Så nu är det bara att räkna minuterna som är kvar..

Jag tänkte även att jag framöver ska börja lägga upp citat som, enligt mig, är klockrena och nästan värda att höra. Eller läsa, kanske jag borde säga. Om jag orkar och har tid, det vill säga..

Citat #1:
- I'm a dolphin trapped in a human body!

För övrigt tycker jag att ni borde ta en titt på den otroligt intressanta organisationen Svenska Delfin-I-Människokropp-förbundet.
"--- Är det en rättighet att få byta kön så är det också en rättighet att få byta art. Om jag vill operera in en fena av konstruerad av brosket från mina knän (vilka ändå bara är ett motstånd i vattnet) samt hud från min baksida (om detta är möjligt), ja då ska jag få göra det. Vi anser att människor och DHB:are kan leva i fred, men vi inser samtidigt att inte alla är lika vidsynta och att ett omfattande arbete kommer krävas för att s.a.s. omprogrammera de som är emot oss.

Då tidelag (sexuella kontakter mellan människor och djur) är tillåtet, kan det ses som ett tecken på att den svenska staten uppmuntrar arter att experimentera. Vissa av oss vill göra detta med delfiner, men förbundet har ingen officiell ståndpunkt i frågan om tidelags vara eller icke vara. Att förgripa sig på, eller på annat sätt skada, delfiner, anser vi självfallet förkastligt. Korsning, medelst genmanipulering eller kanske på annat sätt, mellan människor och delfiner, hoppas jag en dag leder till att en ny art, en hybrid mellan en människa och delfin, ser dagens ljus. Tills denna vackra dag kommer, kan vi bara hoppas på att få all förståelse och uppmuntran på vägen dit. Artbyte är ett steg närmare vår utopi
."---


Sick, om jag får säga vad jag tycker. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, och jag hoppas verkligen att hela sidan bara är ett stort skämt. Men är du bara ute efter ett gott skratt, så är det ju bara att kika in på deras hemsida http://www.svedimf.3w.se .



Nu är det TV:n och telefonen som gäller.
Tjing!


Vad är det för fel på folk och deras krav ibland? Får jag inte ha lite tid för mig själv att tänka igenom mina handlingar, min vardag, mitt liv? Jag förstår inte.


Hur som helst kommer denna dagen bli kanonskön! Jag ska käka lite sen hoppa in i duschen en sväng och sedan ska jag bege mig upp mot staden och softa lite i solen tillsammans med de båda störtsköna sakerna Millan och Glenn. Bättre kan det ju inte bli. Ut i solen med er!
Slå en pling om ni känner för att joina :]

RSS 2.0